Vippivertailussa uudistuksia

28.2.2011

Pikavippien vertailutaulukkoon on tullut muutoksia. Muutosten tavoitteena on tarjota entistä laadukkaampaa ja peittelemättömämpää vertailutietoa vippien hinnoista eri lainantarjoajien välillä. Tähän on pyritty sisällyttämällä kulut-sarakkeeseen oletuksena myös lainan hakemiseen vaadittavat pakolliset tekstiviestikulut niiden lainapalveluiden kohdalla, jotka eivät tarjoa lisäkulutonta verkkohakemusta. Tekstiviestikulut saa tarvittaessa poistettua kulut-sarakkeesta rajattua hakua käyttämällä.

Kaksi viimeistä saraketta ovat myös päivittyneet. TUPAS-sarake poistetiin, koska nykyisin kaikkien lainapalveluiden on tunnistettava lainan hakija vahvaa menetelmää käyttäen. Tilalle on tullut web-sarake, josta näkee tarjoaako palvelu lisäkulutonta verkkohakemusta.

Rek.-sarake kertoo onko palveluntarjoaja rekisteröitynyt Etelä-Suomen lääninhallituksen ylläpitämään luotonantajarekisteriin. Rekisteröityminen on pakollista kaikille luotonantajille kesäkuun loppuun mennessä mikäli ne haluavat jatkaa toimintaansa määräajan jälkeen.

Arvostele uutinen:
Vippivertailussa uudistuksia
4 / 5 (228 arviota)