Uusia pikavippipalveluita kuin sieniä sateella

18.11.2008

Parin viime viikon aikana on Suomen pikalaina-bisnekseen liittynyt kolme uutta yrittäjää.

Easy Credit (jonka takaa löytyy Euronic Oy) tarjoaa 50-1000 euron pikavippejä. Easy Creditille pisteet siitä, että heidän pikalainansa eivät ole kuluiltaan ainakaan kalleimmasta päästä. Esimerkiksi Easy Creditin 50 euron vippi on tällä hetkellä vertailun selvästi halvin, niin kuluiltaan kuin vuosikoroltaankin.

Fast Money (luotonantajana Fast Money Finland Oy) tarjoaa samaan tapaan 50-1000 euron vippejä, joista yli 300 euron pikalainoja vain uusille asiakkaille.

Mielenkiintoisin uusista tulokkaista on Vertaavippi.fi (Vertaa Wippi Oy), joka ei itse asiassa ole varsinainen pikavippiyritys vaan maksullinen, tekstiviesteillä toimiva vippivertailupalvelu. Vippivertailu.com antaa tunnustuksen hyvästä ideasta, mutta epäilee silti toiminnan kannattavuutta - ilmaisia vertailuja kun on netti jo pullollaan. Ehkä Vertaavippi.fi luottaa pikavippien hakijoiden laiskuuteen tehdä vertailua itse ja siihen, ettei nettiä ole aina saatavilla. Toivottavasti Vertaavippi.fi huomioi myös lainapalveluiden aukioloajat – muuten palvelu voi osoittautua käyttäjille melko hyödyttömäksi.

Arvostele uutinen:
Uusia pikavippipalveluita kuin sieniä sateella
3.9 / 5 (244 arviota)