Palkittu OK Money palannut uudella lainatuotteella

10.3.2016

Pitkään lainamarkkinoilta pois pysynyt OK Money on palannut takaisin aktiivisten lainapalveluiden joukkoon. Yhdysvaltalaisen DFC:n ostettua Risicum Oyj:n katosi yrityksen palveluista valtaosa mukaan lukien Risicum.fi ja OK Money. DFC keskittyi ainoastaan Laina.fi palvelun pyörittämiseen. Ilmeisesti tämä strategia ei toiminut halutulla tavalla kun nyt vuosien jälkeen vanhoja palveluita on palautettu takaisin toimintaan.

Uudistunut OK Money tarjoaa mielenkiintoista limiittilainaa. Laina poikkeaa kaikista muista vastaavista tuotteista siinä, että kuukausittainen minimilyhennys on aina kiinteä 130e täysin lainasummasta riippumatta. Näin isommankaan limiittinoston lyhennykset eivät pääse yllättämään.

Ennen DFC:n suorittamaa alasajoa OK Money palkittiin Taloustutkimuksen toimesta useana vuotena "Suomen Pienlainat ja Kulutusluotot" tutkimuksen voittajana. Ennen OK Moneyn uudelleenjulkistusta DFC ehti jo viime vuonna lanseerata takaisin jo aiemmin mainitun myös menestyksekkään lainapalvelun Risicum.fi:n. Risicum.fi on OK Moneyn tapaan nykyisin puhdas limiittilainapalvelu.

Arvostele uutinen:
Palkittu OK Money palannut uudella lainatuotteella
3.8 / 5 (155 arviota)