Lainaa Postin tiskiltä: Lainapalvelut hakevat asiakkaita uusista kanavista

19.8.2016

Suomen suurimpiin lainapalveluihin kuuluva Credit24 on tehnyt yhteistyösopimuksen Postin kanssa. Sopimuksen kautta kuluttajilla on nyt mahdollisuus tehdä Credit24-lainahakemus Postin tiskillä siten, että Posti hoitaa asiakkaan tunnistamisen ja lainahakemus välitetään tämän jälkeen Credit24:lle käsiteltäväksi. - Tunnistaminen on Postin omassa toiminnassa rutiinitoimenpide, joten palvelua on luontevaa tarjota muillekin yrityksille. Credit24:n asiakkaiden käytössä on Postin laaja verkosto ja pitkät aukioloajat, verkostojohtaja Anna Lehtonen Postista kuvaa yhtiöiden tiedotteessa.

Yhteistyö sopii varmasti erinomaisesti molemmille osapuolille. Talouskurimuksessa kärsivä Posti saa uusia, joskin toistaiseksi varmasti hyvin vaatimattomia ansaintamahdollisuuksia ja aiemmin pelkästään verkossa toiminut Credit24 näkyvyyttä paikoissa, joissa lähes kaikki suomalaiset kuluttajat asioivat toistuvasti.

Jo aiemmin uusia reittejä asiakkaiden hankkimiseksi on luonut mm. Everyday.fi, joka tarjoaa laskutus- ja luototuspalvelua jo tuhansille verkkokaupoille. Everydayn palvelu on verkkokaupoille maksuton kuten myös kuluttajalle mikäli hän maksaa ostoksista lähetettävän laskun eräpäivään mennessä. Luottokelpoinen asiakas voi maksaa laskun osissa, jolloin laskuun sovelletaan Everydayn yleisiä maksuehtoja.

Arvostele uutinen:
Lainaa Postin tiskiltä: Lainapalvelut hakevat asiakkaita uusista kanavista
4.2 / 5 (134 arviota)