Alkuvuoden 2013 pikalainatarjoukset - lainaa jopa 500e ilman kuluja!

14.1.2013

Pikavippialan kiristyvä kilpailu synnyttää jatkuvasti lisää erilaisia kampanjoita, joissa lainoja tarjotaan, jos ei kokonaan, niin ainakin lähes ilmaiseksi. Alla on listattu tällä hetkellä käynnissä olevista kampanjoista parhaat. Näitä tarjouksia kannattaa ehdottomasti hyödyntää lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen.

Credit24 - 7 päivän lainat yhden euron kuluilla:
Credit24 tarjoaa nopeille takaisinmaksajille lainaa käytännössä nimellisellä yhden euron maksulla. Lainasummat ovat 50-300 euroa. 300 euron lainasta maksat seitsemän päivän kuluttua takaisin siis vain 301 euroa. Mitään muita kuluja ei tule, nettihakemus on täysin maksuton.

Vippi.fi - 7 päivän lainat ilmaiseksi:
Vippi.fi pistää vielä Credit24:ää paremmaksi ja tarjoaa seitsemän päivän kuluttua takaisin maksettavat pikavipit kokonaan ilmaiseksi. Pienin kuluton laina on 50 euroa ja suurin mahdollinen peräti 500 euroa. Myös Vippi.fi:ltä lainan hakeminen on täysin kulutonta, joten ilmaiset lainat ovat ihan oikeasti ilmaisia.

Vivus.fi - uusille asiakkaille alle 400e lainat kuluitta:
Vivus.fi jatkaa yhä jo pitkään pyörinyttä kampanjaansa ja tarjoaa uusille Vivus-pikavipin hakijoille ensimmäisen lainan kokonaan ilman kuluja. Lainasummat alkavat 10 eurosta ja suurin myönnettävä lainasumma on 400 euroa. Pikalainan hakeminen on luonnollisesti täysin maksutonta.

Arvostele uutinen:
Alkuvuoden 2013 pikalainatarjoukset - lainaa jopa 500e ilman kuluja!
3.9 / 5 (211 arviota)