Vippivertailu - Pikavipit ja käyttölainat 50 - 2000 euroa

Lainamäärä:
Laina-aika:
-
Ikäraja (v):
Lainatyyppi:

Tervetuloa vippivertailuun!

Käytä yllä olevaa hakua löytääksesi itsellesi halvin pikavippi. Vertailussa on mukana 50 - 2000 euron pikalainatuotteet.

Jos tarvitset suurempaa lainaa, katso Vippivertailu.com lainavertailu.

Tietoa vippivertailusta

Pikavippivertailusta löytyy tällä hetkellä 1926 pikavippi- ja käyttölainatuotetta 11 palvelusta, joita tarjoavat 9 eri yritystä. Vertailussa on mukana pikavippejä ja muita lainatuotteita 50 eurosta aina 2000 euroon saakka.

Vippivertailussa esitetyt tiedot perustuvat lainatarjoajien verkkosivuilla esitettyihin tietoihin.
Vaikka tietoja päivitetään jatkuvasti, saattaa niissä joskus esiintyä vanhaa tai virheellistä tietoa.
Vippivertailu.com ei ota vastuuta vertailussa esitettyjen tietojen oikeellisuudesta.

Näin käytät vippivertailua

Valitse ensin ylhäältä tarvitsemasi lainasumma. Voit käyttää liukusäädintä (kaikki lainasummat) tai oikeassa reunassa olevia pikalinkkejä (suosituimmat lainasummat). Tämän jälkeen voit tarkentaa hakua valitsemalla sopivan laina-ajan alemmasta liukusäätimestä. Lopuksi paina Hae-painiketta.

Lisää hakuehtoja -valinnan takaa löytyvät valinnat ovat:

  • Ikäraja: Rajaa hakua lainojen alaikärajan mukaan. Laita tähän esim. 20 vuotta mikäli et ole tätä vanhempi.
  • Lainatyyppi: Voit lisätä hakuun muitakin lainoja kuin pikavippejä ja käyttölainoja. Oletuksena vertailu ei näytä kuin sellaisia lainoja, joissa lainapäätöksen ja rahat saa käyttöön hyvin nopeasti hakemuksen jättämisen jälkeen.

Haun suorittamisen jälkeen voit järjestellä lainoja taulukon sarakkeiden otsikoita klikkaamalla. Esim. Kulut -tekstiä klikkaamalla lainat järjestyvät kokonaiskulujen mukaan nousevaan järjestykseen. Viemällä hiiren kursorin summien tai kuvakkeiden päälle saat näistä lisätietoa. Esim. maksuerän takaa löytyy kaikki lainan kuukausierät.

Miten vertailet eri pikavippejä

Pientä ja lyhytaikaista lainaa hakiessa on usein mielekkäintä pyrkiä minimoimaan vipistä maksettavien kokonaiskustannusten määrä. Kokonaiskulut ovat luonnollisesti yleensä sitä pienimmät mitä lyhyempi laina-aika on. Tähän on kuitenkin paljon poikkeuksia, joka vahvistaa sen, että lainojen välillä todella on eroja. Aivan pienimpiä lainoja myönnetään usein jopa täysin kuluitta noin kuukaudeksi. Näytä ensiasiakkaan tarjouksia kannattaa ehdottomasti hyödyntää jos lainatarve on pieni - yleensä alle 400 euroa.

Pikavippien kokonaiskulut löytyvät vertailutaulukosta sarakkeesta Kulut. Edullisen ja sopivan vipin löydät esimerkiksi lajittelemalla hakutulokset kokonaiskulujen mukaan ja sitten valitsemalla ylhäältä katsoen ensimmäisen sopivan suuruisen kuukausierän. Näin saat sovitettua lainan maksuaikataulun sopivaksi ja samalla minimoitua lainan kokonaiskustannukset.

Mitä kokonaiskustannukset tarkoittaa?

Lainan kokonaiskustannuksilla tarkoitetaan koko laina-ajalta maksettavien korkojen ja kulujen yhteismäärää. Näihin kuuluvat lainan korot, järjestelypalkkiot sekä kuukausittaiset tilinhoitomaksut. Pikavipistä maksettavat kulut vaihtelevat lainantarjoajasta toiseen. Jotkut eivät peri tilinhoitomaksuja ja avauspalkkioita, jotkut taas eivät käytä korko-termiä lainkaan vaan puhuvat vain lainan kuluista. Kulut -sarakkeessa näiden summattujen kokonaiskulujen avulla eri lainantarjoajien vippien keskinäinen vertailu on helppoa kun kaikki lainojen kulut on laskettu yhteen ja kuvattu yhtenä helposti vertailtavana summana.

Pikavippivetailun virheistä tai puutteista voit ilmoittaa palautelomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen inf-poista-o@vippi-poista-vertailu.com