lainapalvelu

Luokitus 3.5 / 5
Yritys
Lainamäärät100 - 2000 euroa
Ikäraja vuotta
Lainapalvelu auki


Helppokäyttöinen Lainatori tililuotto

Luottotiliä voi käyttää kuten perinteistä luottokorttia. Luottotililtä saat nostaa rahaa tilillesi juuri silloin kun tarvitset. Tililtäoton suorittaminen hoituu vaivattomasti nettiselaimella tai kännykkäaplikaatiolla. Rahat ovat käytössä välittömästi. Tililuottoa voi hakea kuka vain päälle 20-vuotias eikä hakemisesta peritä euroakaan maksuja. Kuluja muodostuu vasta sitten jos tilitä tekee nostoja. Luoton käytöstä laskutetaan tavanomaiset lainakorot ja nostokulut. Lainatori tililuotto lainapalvelun kustannukset ovat hyvin kohtuulliset. Tililtäotoista veloitetaan jokaisesta 25 % lainamäärästä. Kun lainaa on käytössä, laskutetaan tästä kuukausiveloitus 6. Tililuoton kuukausikorko on 7.5 %. Luoton vähimmäislyhennys on 50 e/kk tai vähintään 20 % maksamatta olevasta lainamäärästä. Ikäraja Lainatori.fi tililuotolle on 20 vuotta. Jos käykin niin onnekkaasti, että onnistut hankkimaan jostain ylimääräistä rahaa, saa avoimen lainamäärän suorittaa koska tahansa pois. Lainatori tililuotto kattaa kätevän verkkopalvelun, minkä kautta kaikki tililuoton käyttöön liittyvät toiminnot onnistuvat näppärästi. Verkkopalvelun kautta voit maksaa lainan lyhennykset sekä kulut tai jopa koko velan kerralla pois.

Jätä ikävät pikaluotot ja hae Lainatori.fi luottotiliä

Tyypillisten pikalainojen markkinointi niukkeni voimakkaasti 2013, jolloin alle 2000 euron pikavipille ja muille lainoille asetettiin suurin perittävä korko. Monen muun palvelun tapaan Lainatori.fi siirtyi tällöin myymään asiakkailleen luottotiliä. Lainatori tililuotto korvaa monella tapaa tavalliset pikavipit. Käyttäjälle luottotilillä ei käytön kannalta ole suurta eroa perinteiseen pikavippiin. Lainapalvelu on kokonaan automaattinen, joten edes lainapäätöstä ei täydy odotella. Ensimmäisen noston saa suoritettua omalle pankkitilille yleensä miltei välittömästi luottohakemuksen jättämisen jälkeen. Käsin käsiteltävien tai lisätietoja vaativien hakemusten osuus on todella olematon. Ja nämäkin hakemukset saadaan käsiteltyä vielä samana päivänä. Lainatori.fi tililuoton hakijaa edellytetään kertomaan enemmän tietoa itsestään kuin pienempiä pikavippejä haettaessa. Lainahakemuksessa tiedustellaan yleensä muista lainoista, tuloista sekä asumismuodosta. On tärkeää vastata kaikkiin kysymyksiin avoimesti.

Mihin Lainatori.fi tililuottoa voi käyttää?

Tililuotto voi ratkaista yksittäiset välillä sattuvat rahan puutteet. Jos suunnittelet hakevasi Lainatori.fi tililuottoa, olisi sinulla oltava vakituisia ansiotuloja voidaksesi todentaa kykeneväsi maksamaan nostetut lainat ajallaan takaisin. Luottoa hakiessasi arvioi tarkasti kuinka paljon tarvitset sekä millä laina-ajalla pystyt luoton maksamaan takaisin. Äläkä missään tapauksessa ota vain varmuuden vuoksi yhtään liikaa lainaa. On tärkeää kuitenkin muistaa, että myös tililuotto on kulutusluotto, jolla ei missään tapauksessa saa jatkuvasti paikata jatkuvia talousvaikeuksia. Suorin tie heittää itsensä pahoihin rahavaikeuksiin on toistuva tililuoton käyttö. Helpoin reitti ongelmiin on useamman kuin yhden tililuoton päällekkäinen käyttö. Sinulla saa tietysti olla tililuotto monesta palvelusta samanaikaisesti, mutta älä missään tapauksessa hae samaan aikaan lainaa kuin vain yhdestä paikasta. Lainatori tililuotto tarjoaa myös mahdollisuuden lyhennysaikataulun vaihtoon mikäli sinulle tulee väliaikainen tarve siirtää otetun lainan lyhennystä. Muutos ei kuitenkaan ole ilmainen vaan siitä peritään pienehkö palkkio. Lainatori.fi lainapalveluun kannattaa olla saman tien yhteydessä kun havaitset, että et mitenkään selviä seuraavasta lyhennyksestä. Lyhennysten suorittamatta jättäminen tulee viivästyskorkoineen aina kalliimmaksi. Lyhennysten väliin jättäminen melko varmasti estää tililuoton käytön tulevaisuudessa.

Esimerkkejä -lainoista:

Arvio: