lainapalvelu

Luokitus 4 / 5
Yritys
Lainamäärät100 - 3000 euroa
Ikäraja vuotta
Lainapalvelu auki


Helppokäyttöinen Lainasto Joustoluotto

Luottotiliä voi hyödyntää kuten luottokorttia. Tililuottoa on helppo hyödyntää oman tilin saldon oikaisemiseen silloin kun odottamaton tarve tulee eteen. Nostojen suorittaminen tililuotolta on ripeää sekä mutkatonta. Rahojen siirtoa ei tarvitse vartoa. Tililuottoa voi hakea kuka tahansa yli 18 vuotta täyttänyt eikä hakemisesta laskuteta euroakaan maksuja. Luottotilistä syntyy kustannuksia vasta kun luottoa hyödyntää. Nostoista menee joka kerta maksu sekä lisäksi avoinna olevalle lainasaldolle lasketaan korkoa. Luottotilin nostoista perittävä nostopalkkio lasketaan nostettavan rahamäärän perusteella. Palkkio on 14 %. Lisäksi maksamattomalle saldolle lasketaan korkoa 60 %. Lainasto lainan pienin mahdollinen lyhennys on 50 e/kk kuitenkin vähintään 20 % maksamattomasta lainamäärästä. Lainasto tililuottoa ei myönnetä alle 18-vuotiaille eikä muille kuin suomen kansalaisille. Jos sattuukin niin mainiosti, että onnistut hankkimaan jostain ylimääräistä rahaa, voi avoimen lainamäärän suorittaa milloin tahansa pois. Lainasto Joustoluotto sisältää toimivan nettipalvelun, jonka avulla tililuoton käyttöön liittyvät toiminnot sujuvat helposti. Palvelun kautta voit suorittaa lainan maksuerät ja muut kustannukset tai jopa koko lainan yhdellä kertaa pois.

Lainasto Joustoluotto korvaa pikavipit

Tililuotot tulivat tarjolle vuonna 2013 kun pikaluotoille sekä muille korkeintaan 2000 euron vipeille määrättiin suurin perittävä korko. Perinteiselle pikalainalle Lainasto Joustoluotto on täysin korvaava vaihtoehto. Kokonaisuudessaan asiakkaalle tililuotto käyttäytyy siten kuin pikavippi. Palvelun perustamisen ja ensimmäisen noston välillä ei useimmiten mene kuin jokunen minuutti. Luottopäätöksen myöntämisestä alkaen kaikki toimii yleensä täysin automaattisesti. Käsin käsiteltävien tai lisätietoja vaativien hakemusten osuus on hyvin pieni. Normaalisti nämäkin hakemukset saadaan käsiteltyä vielä samana päivänä. Lainasto tililuoton hakijaa edellytetään kertomaan enemmän tietoja omasta taloudestaan kuin pieniä pikavippejä haettaessa. Lainaa hakiessasi ole valmis ilmoittamaan hakemuksessa kaikki oleelliset tiedot taloudellisesta tilanteestasi. Niihin sisältyvät etenkin ansiot, asumismuoto ja muut lainat ja luotot.

Käytä Lainasto luottotiliä järkevästi

Luottotili saattaa ratkaista satunnaiset silloin tällöin tapahtuvat rahan vajaukset. Lainasto Joustoluotto sopii sinulle mikäli sinulla on esimerkiksi säännöllisiä ansio- tai eläketuloja. Muista silti aina laskea tarkasti miten paljon luottoa tarvitset ja nosta luottoa juuri sen verran kuin välttämättä tarpeellista. Toistuvaan oman talouden vaikeuksien paikkaamiseen luottotili ei silti sovi - ihan samalla tavalla kuin ei yksikään muu kulutusluotto. Helpoin väylä heittää itsensä pahoihin taloudellisiin vaikeuksiin on hallitsematon tililuoton käyttö. Suorin tie vaikeuksiin on useamman kuin yhden luottotilin päällekkäinen käyttö. Sinulla saa toki olla tililuotto useasta palvelusta yhtäaikaisesti, mutta älä missään tapauksessa nosta samaan aikaan lainaa kuin vain yhdestä palvelusta. Mikäli sinulla on hetkellisesti vaikeuksia suoriutua Lainasto luottotililtä nostamasi luoton lyhennyksistä, voit hakea lyhennysaikataulun muutosta. Tästä laskutetaan luonnollisesti lisämaksu. Ole aina oitis yhteydessä luotonantajaan mikäli päädyt vaikeuksiin luoton suoritusten kanssa. On edullisempaa neuvotella lyhennysaikataulun muokkauksista etukäteen eikä ainoastaan jättää lainan lyhennykset maksamatta. Maksuaikataulusta poikkeaminen neuvottelematta luottotilin tarjoajan kanssa lähes poikkeuksetta estää luoton käytön jatkossa.

Esimerkkejä -lainoista:

Arvio: