lainapalvelu

Luokitus 4.5 / 5
Yritys
Lainamäärät20 - 2000 euroa
Ikäraja vuotta
Lainapalvelu auki

Everyday.fi oli Suomen ensimmäisiä tililuottoja. Everyday.fi tarjoaa vapaasti käytettävän %loanMax% euron luottolimiitin ilman vuosimaksuja tai muita piilokuluja. Everyday.fi joustoluottolla maksat vain luoton käytöstä. Everyday.fi luottotililtä voit nostaa rahaa kätevästi juuri tarvitsemasi kokoisissa erissä. Nostot tapahtuvat reaaliajassa pankkitilillesi ja niitä voit tehdä koska vain netissä tai kännykällä.

Luotettava Everyday.fi joustoluotto

Everyday.fi -palvelua pyörittää Suomen suurimpiin kuluttajaluottoyrityksiin kuuluva OPR-Vakuus Oy, joka ennen Everyday.fi-palvelua on lanseerannut mm. menestyksekkäät PikaVippi.fi ja Ostosraha-palvelut. Myös Everyday.fi palvelu on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen luotettavimmista tililuottopalveluista.

Everyday.fi palvelusta on myös verkkomaksuversio, jonka useat verkkokaupat ovat ottaneet maksutapavalikoimiinsa. Everyday.fi verkkomaksulla ostokset voi maksaa laskulla yhdessä erässä täysin kuluitta tai osamaksulla, jolloin maksueriin lisätään kohtuullinen luottokorko.

Kuin luottokortti kännykässä

Everyday.fi -palvelun parhaita ominaisuuksia on helppokäyttöisyys. Luottosopimuksen tekeminen ei vielä maksa mitään, mutta kun se on olemassa, luoton nostaminen on helppoa ja vaivatonta mistä tahansa päin maailmaa. Nostoja voi tehdä netistä tai tekstiviestillä ja nostot maksetaan asiakkaan tilille välittömästi palvelun aukioloaikoina.Näppärä Everyday.fi joustoluotto

Tililuotto on aivan kuin virtuaalinen luottokortti. Luottotililtä voit nostaa rahaa omalle tilillesi aina kun tarvitset. Rahat siirtyvät aina napin klikkauksella sekä viipymättä. Tililuottoa saa hakea kuka vain päälle 18 vuotta täyttänyt eikä hakemisesta laskuteta mitään maksuja. Luottotilissä maksat yksinomaan käytöstä eli kun nostat luottotililtä käteistä, peritään tästä pieni palkkio sekä lainakorot. Everyday.fi joustoluotto palvelun kulut ovat varsin kohtuulliset. Tililtäotoista peritään jokaisesta 15 % nostetusta summasta. Luottotilin avoimelle saldolle laskettava kuukausikorko on 5.00 %. Luoton minimilyhennys on 20 e/kk mutta vähintään 10 % maksamattomasta lainasaldosta. Ikäraja Everyday.fi tililuotolle on 18 vuotta. Ja tietysti avoimen saldon voi tilittää milloin vain täysin pois, jolloin myös korkojen ja kustannusten kertyminen päättyy heti. Everyday.fi joustoluotto palvelun helppokäyttöisen nettipalvelun kautta katsot kaikki luottotilin tiedot kuten avoinna olevan saldon tai edelleen nostettavissa olevan määrän. Palvelun avulla on myös kätevää hoitaa velan lyhennykset verkkopankkitunnuksia käyttämällä.

Unohda ikävät pikalainat ja hae Everyday.fi luottotiliä

Tyypillisten pikavippien tarjonta väheni dramaattisesti vuonna 2013, jolloin alle 2000 euron pikavipille sekä luotoille määrättiin maksimikorko. Lukuisan muun palvelun tapaan Everyday.fi alkoi tällöin tarjoamaan asiakkaillensa luottotiliä. Everyday.fi joustoluotto korvaa monella tapaa tavalliset pikalainat. Kokonaisuudessaan uudelle hakijalle tililuotto toimii kuin pikavippi. Palvelun palveluaikoina tilin avaamisesta rahojen saamiseen omalle pankkitilille ei parhaimmillaan vierähdä kuin jokunen minuutti - huonoimmillaankin puoli tuntia. Silloin tällöin voi käydä niin, että hakemukseen kaivataan lisää tietoja ja tällöin luottopäätöksen saaminen voi kestää pidempään - parista tunnista vuorokauteen. Lakimuutosten myötä luotonantajille on tullut velvollisuudeksi tarkistaa asiakkaiden taustat aiempaa huolellisemmin. Siitä syystä Everyday.fi tililuoton saaminen ei ole aivan yhtä helppoa kuin mitä pienten pikavippien hakeminen oli vielä 2000-luvun alussa. Hakemuksen kysymyksiin tulee ehdottomasti vastata rehellisesti vaikka omien palkkojen ja luottojen ilmoittaminen kuinka epämukavalta tuntuisikin.

Huomioi tämä kun käytät Everyday.fi tililuottoa

Luottotili voi ratkaista yksittäiset toisinaan tapahtuvat rahan puutteet. Mikäli harkitset hakevasi Everyday.fi tililuottoa, olisi sinulla oltava pysyviä ansiotuloja voidaksesi todentaa pystyväsi suorittamaan nostetut lainat ajallaan takaisin. Luottoa hakiessasi punnitse tarkkaan miten paljon tarvitset sekä millä maksuaikataululla pystyt luoton suorittamaan takaisin. Älä koskaan nosta vain varmuuden vuoksi yhtään liikaa. Pysyvämpään oman talouden vaikeuksien korjaamiseen luottotili ei missään tapauksessa sovi - ihan vastaavalla tavalla kuin ei mikään muukaan kulutusluotto. Suorin väylä ajaa itsensä syviin taloudellisiin ongelmiin on hallitsematon luottotilin käyttö. Älä koskaan hae jotain muuta tililuottoa ja ota sieltä lisää luottoa silloin jos sinulla on yhä lyhennettävää Everyday.fi limiittiä. Maksuohjelman muutoksista Everyday.fi perii kuluja, mutta sitä kannattaa silti käyttää mikäli päädyt väliaikaisesti ongelmiin lyhennysten kanssa. Ole aina oitis yhteydessä lainan myöntäjään jos ajaudut ongelmiin suoritusten kanssa. On paljon edullisempaa sopia lyhennysaikataulun muokkauksista ajoissa kuin ainoastaan jättää lyhennykset maksamatta. Luottotilin myöntäjä melko varmasti sulkee luottotilisi kokonaan, jos jätät luoton lyhennykset suorittamatta siten kuin sovittu.

Esimerkkejä -lainoista:

Arvio: