lainapalvelu

Luokitus 4 / 5
Yritys
Lainamäärät100 - 10000 euroa
Ikäraja vuotta
Lainapalvelu auki

Euroloan tarjoaa asiakkailleen aina netin kautta käytettävissä olevaa luottotiliä. Euroloanin erittäin kehittynyt täysin automatisoitu lainanhakuprosessi takaa sen, että asiakas saa luottotilipäätöksen viiveettä. Käytössä olevalta luottotilitä rahat siirtyvät asiakkaan tilille suorasiirtoina välittömästi. Euroloanilta saat nopeasti lainaa vapaasti valittavan summan %loanMin% ja %loanMax% euron väliltä.

Maksuttomia etuja Euroloanilta

Euroloan korostaa peruspalvelunsa maksuttomuutta, mikä myös pitää paikkansa. Luottotilin hakeminen on ilmaista kun sen tekee suoraan verkopalvelun kautta. Asiakaspalveluun saa yhdeyden tavallisen puhelun hinnalla.

Euroloan.fi palvelun sivut ovat selkeät sekä luotonhakuprosessi sujuva ja selkeästi vaiheistettu. Sivuilla on selkeä lainalaskuri, joka näyttää maksuerien suuruudet eräpäivineen. Hinnoittelusta Euroloan saa pienen miinuksen. Sivuilla oleva hinnasto on hyvin ylimalkainen, koska Euroloan määrittelee kaikki kulut asiakaskohtaisesti. Tämä hieman hankaloittaa Euroloanin palvelun vertaamista muihin vastaaviin.

Räätälöi juuri tarvitsemasi kokoinen Euroloan-laina

Euroloan myöntää asiakkaan maksukyvystä riippuen luottolimiittiä %loanMin% eurosta aina %loanMax% euroon saakka. Asiakkaasta riippuvainen on myös kuukausittaisen minimilyhennyksen suuruus – mitä maksukykyisempi asiakas, sitä pienempi minimilyhennys.

Euroloan on ympäristötietoisen lainaajan valinta: Euroloan lupaa lahjoittaa jokaisesta nostetusta lainasta rahaa Carbonfund.org -järjestölle hiilidioksidipäästöjen neutraloimiseen tähtäävän työn tuksemiseksi.Euroloan luottotili toiminta

Tililuottoa voi hyödyntää kuten perinteistä luottokorttia. Tililuottoa on yksinkertaista hyödyntää käyttötilin saldon oikaisemiseen silloin kun akuutti tarve tulee eteen. Rahat liikkuvat aina napin painalluksella sekä viiveettä. Luottotiliä voi hakea kuka tahansa vähintään 18 vuotta täyttänyt eikä hakemuksesta laskuteta mitään kuluja. Tililuotossa maksat vain käytöstä eli kun nostat tililtä käteistä, veloitetaan tästä nostopalkkio sekä korkokustannukset. Euroloan luottotilin kulut ovat:

  • Korko 8 %
  • Nostokulut 3.39 %
  • Kuukausittainen kulu 5 e (veloitetaan ainoastaan kun luottoa on käytössä)
  • Laina on tasalyhenteinen

Euroloan luoton hakijan on oltava vähintään 18-vuotias suomen kansalainen. Ja tietysti lainan voi maksaa milloin vain kokonaan pois, jolloin myös korkojen sekä muiden kustannusten muodostuminen loppuu oitis. Maksamattoman lainasaldon sekä muut tiedot näet näppärästi Euroloan nettipalvelusta. Luoton lyhennykset hoituvat luonnollisesti kätevimmin samasta paikasta.

Euroloan luottotili tekee pikalainat tarpeettomiksi

Tyypillisten pikaluottojen myynti supistui dramaattisesti vuonna 2013, jolloin alle 2000 euron pikalainoille sekä lainoille määrättiin korkokatto. Usean muun palvelun tapaan Euroloan siirtyi silloin tarjoamaan asiakkaillensa luottotiliä. Euroloan luottotili tarjoaa asiakkaalle käytännössä täysin identtisen lainapalvelun mitä perinteinen pikalaina. Uudelle asiakkaalle ei ole merkitystä anoako Euroloan tililuottoa vai jonkun toisen vippipaikan perinteistä pikalainaa. Luottopalvelu on kokonaan automaattinen, joten edes lainapäätöstä ei tarvitse odotella. Ensimmäisen noston saa tehtyä omalle pankkitilille yleensä jokseenkin oitis luottohakemuksen tekemisen jälkeen. Toisinaan voi tapahtua siten, että hakemukseen edellytetään lisää tietoja ja silloin päätöksen saaminen voi kestää pidempään . Lakimuutosten johdosta lainanmyöntäjille on tullut velvollisuudeksi tarkistaa hakijoiden taloudellinen tilanne entistä huolellisemmin. Siitä johtuen Euroloan luottotilin saaminen ei ole ihan yhtä yksinkertaista kuin mitä pienten pikavippien hakeminen oli 2000-luvun alkuvuosina. Lainaa hakiessasi varaudu ilmoittamaan hakemuksessa kaikki merkittävät tiedot taloudestasi. Niihin kuuluvat esim. tulot, asumismuoto ja muut lainat ja luotot.

Mihin tarkoitukseen Euroloan luottotiliä voi käyttää?

Mikäli sinulla on aina toisinaan tarvetta lisärahalle, sopii tililuotto sinulle mainiosti. Luottotilin järkevään käyttöön sopii yksi yhteen samat neuvot kuin muille pikalainoille sekä luotoille:

  • Arvioi huolellisesti tarvittavan luoton suuruus äläkä ota yhtään enempää.
  • Toteuta luoton nosto vain mikäli olet 100% varma, että sinun on mahdollista maksaa sen ajallaan takaisin
  • Älä nosta luottoa silloin kun sinulla ei ole minkäänlaisia tasaisia ansioita vaan saat mm. pelkkää työmarkkinatukea

Täytyy lisäksi huomioida, että luottotilikin on kulutusluotto, millä ei missään tapauksessa saa jatkuvasti paikata talousongelmia. Luottotilienkin avulla on mahdollista ajaa itsensä vippipöyrteeseen, mistä tie ulos on vaikeaa. Älä koskaan hae jotain muuta tililuottoa ja ota sieltä lisää luottoa tilanteessa, missä sinulla on edelleen takaisin maksamatonta Euroloan limiittiä. Jos sinulla on väliaikaisesti vaikeuksia selviytyä Euroloan luottotililtä nostamasi luoton lyhennyksistä, voit pyytää maksuaikataulun muutosta. Muutoksesta peritään tietysti lisämaksu. Lainan myöntäjään kannattaa ehdottomasti olla oitis yhteydessä jos havaitset, että et millään selviydy tulevasta luoton lyhennyksestä. Lainaerien suorittamatta jättäminen muodostuu viivästyskorkoineen aina kalliimmaksi. Jos vain jätät suoritukset maksamatta, suo se tililuoton myöntäjälle edellytykset poistaa tilisi lopullisesti, etkä mahdollisesti onnistu enää tulevaisuudessa hyödyntämään saman luottoyrityksen muita palveluita.

Esimerkkejä -lainoista:

Arvio: