lainapalvelu

Luokitus 4 / 5
Yritys
Lainamäärät10 - 2100 euroa
Ikäraja vuotta
Lainapalvelu auki


Ekstraluotto limiitti käyttö

Tililuotto tarjoaa samat ominaisuudet kuin perinteinen luottokortti. Aina akuutin käteisen tarpeen iskiessä, voit kirjautua Ekstraluotto palveluun ja suorittaa juohevasti oton välittömästi pankkitilillesi. Rahat liikkuvat aina napin painalluksella ja viiveettömästi. Tililuottoa saa hakea kuka vain yli 21 vuotta täyttänyt eikä hakemuksesta veloiteta yhtään maksuja. Kustannuksia alkaa muodostua vasta silloin jos tilitä suorittaa nostoja. Luoton käytöstä veloitetaan tavalliset lainakorot sekä nostopalkkiot. Ekstraluotto limiitti palvelun kulut ovat hyvin maltilliset. Tililtäotoista peritään jokaisesta 19 % nostetusta summasta. Luottotilin kuukausikorko on 8.9 %. Lainan vähimmäislyhennys on 50 e/kk tai vähintään 10 % maksamattomasta lainasaldosta. Ekstraluotto tililuottoa ei myönnetä alle 21-vuotiaille. On vielä hyvä muistaa, että nostetun lainamäärän ja karttuneet korot saa aina maksaa milloin tahansa takaisin. Mikään pakko ei ole odottaa seuraavaan eräpäivään. Avoinna olevan lainasaldon sekä muut tiedot näet helposti Ekstraluotto verkkopalvelusta. Luoton maksut hoituvat tietysti helpoiten samasta paikasta.

Ekstraluotto limiitti tekee pikavipeistä tarpeettomia

Ekstraluotto ryhtyi monen muun yrityksen tapaan tarjoamaan asiakkaille luottotiliä vuoden 2013 lain muutosten jälkeen. Silloin kulutusluotoille sekä pikavipeille määrättiin korkeintaan 2000 euron luottoja koskeva suurin perittävä korko. Ekstraluotto limiitti korvaa monella tapaa tavalliset pikavipit. Pääpiirteissään uudelle asiakkaalle luottotili toimii kuin pikavippi. Palvelun palveluaikoina tilin avaamisesta rahojen saamiseen omalle pankkitilille ei nopeimmillaan mene kuin muutamia minuutteja - hitaimmillaankin puolisen tuntia. Käsin tarkastettavien tai lisätietoja vaativien hakemusten osuus on todella olematon. Ja nämäkin hakemukset ennätetään käsittelemään vielä samana päivänä. Lakimuutosten myötä luotonantajille on määrätty velvollisuudeksi varmistaa lainanhakijoiden taloudellinen asema entistä tarkemmin. Sen vuoksi Ekstraluotto luottotilin saaminen ei ole aivan yhtä yksinkertaista verrattuna siihen mitä pienten pikavippien hakeminen oli 2000-luvun alkuvuosina. Luottoa hakiessasi varaudu kertomaan hakemuksessa kaikki oleelliset tiedot omasta taloudestasi. Niihin kuuluvat esim. tulot, asumismuoto ja muut lainat ja luotot.

Huomioi tämä käyttäessäsi Ekstraluotto luottotiliä

Tililuotto saattaa ratkaista yksittäiset välillä sattuvat rahan puutteet. Ekstraluotto limiitti soveltuu sinulle silloin kun sinulla on mm. vakituisia palkka- tai eläketuloja. Harkitse siitä huolimatta aina tarkasti kuinka paljon luottoa tarvitset ja nosta lainaa juuri sen verran kuin välttämättä tarpeellista. Pidempiaikaiseen henkilökohtaisen talouden ongelmien korjaamiseen tililuotto ei missään tapauksessa sovi - ihan vastaavasti kuin ei mikään muukaan kulutusluotto. Toistuva luottotilin käyttö johtaa äkisti hallitsemattomiin vaikeuksiin talousasioiden kanssa. Älä missään tapauksessa ota toista tililuottoa ja nosta sieltä lainaa silloin jos sinulla on edelleen lyhennettävää Ekstraluotto limiittiä. Ekstraluotto limiitti tarjoaa myös mahdollisuuden maksuohjelman muutokseen jos sinulle syntyy tilapäinen tarve viivästää otetun lainan lyhennystä. Muutos ei tietenkään ole maksuton vaan siitä peritään pienehkö palkkio. Ole aina oitis yhteydessä Ekstraluotto lainapalveluun mikäli päädyt vaikeuksiin luoton kanssa. On huomattavasti halvempaa sopia maksuaikataulun muokkauksista ajoissa eikä vain jättää lyhennykset maksamatta. Mikäli jätät suoritukset maksamatta, suo se luottotilin myöntäjälle mahdollisuuden sulkea tilisi lopullisesti, etkä mahdollisesti onnistu jatkossa käyttämään saman lainantarjoajan muita palveluita.

Esimerkkejä -lainoista:

Arvio: